Webináře nahrávky

Kvalitně zpracovaná prezentace v PowerPointu v praxi manažerů

Ovládejte PowerPoint efektivně pomocí správných nástrojů

Lektor: Ing. et Ing. Jiří Špaček, Ph.D.

Kdykoli dle Vašich časových možností
60 minut
Cena s DPH:
1 924 Kč
Cena bez DPH:
1 590 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.


Profesionálně připravená prezentace Vás může stát mnoho času, zvlášť když se rozhodnete provádět nastavení vzhledu textů a grafiky v PowerPointu ručně, živelně, chaoticky a neefektivně pomocí nástrojů, které vidíte v menu na první pohled. Skutečně efektivní nástroje jsou však spíše skryté a jejich ovládnutí umožní každému snadno a rychle měnit mnoho nastavení i ve stovkách snímků v řádu vteřin. Osvojte si ve videu pokročilé úpravy vzhledu prezentace, aby Vám zabraly jen několik vteřin. Připravte si vlastní šablony nebo využijte přednastavených tak, aby vypadaly profesionálně a vzhled snímků byl jednotný.

Program:
Jak se vyznat v pojmech snímek, předloha, rozložení a motiv
Práce s předlohami snímků
Nastavení rozložení
Dědičnost vlastností mezi objekty, jejich přepisování a obnovení
Práce s vektorovou a rastrovou grafikou

Komu je určen:
každému, kdo potřebuje prezentovat své myšlenky, nápady, produkty atd. ostatním osobám. Zejména se jedná o vedoucí pracovníky, obchodníky, personalisty či marketingové pracovníky.

  
Nahrávám...
Nahrávka
Nahrávku webináře je možné zhlédnout kdykoli, a to i opakovaně, maximálně však na dvou zařízeních (např. z práce a z domova). Kdykoli je také možné sledování nahrávky přerušit. Přístup není vázán na konkrétní datum a není časově limitován.

Ke sledování nahrávky nepotřebujete žádné speciální vybavení, stačí vám kvalitní připojení k internetu a běžné reproduktory nebo sluchátka. Připojíte se prostřednictvím webového prohlížeče (prokliknete se na zaslaný odkaz) nebo v aplikaci Adobe Connect, která je volně ke stažení.

Osvědčení o absolvování kurzu zasíláme na vyžádání.


Ing. et Ing. Jiří Špaček, Ph.D.
Ing. et Ing. Jiří Špaček, Ph.D. se již 26 let aktivně věnuje školení Wordu, Excelu, PowerPointu, Outlooku včetně programování maker a reportů na zakázku. Dále se zabývá programy AutoCAD a Revit. Je certifikovaným lektorem dle Národní soustavy kvalifikací Lektor dalšího vzdělávání (75-001-T), držitel několika certifikátů Microsoft Office Specialist, profesionálních certifikací pro programy AutoCAD (je spoluautorem 8 knih) a Revit Architecture. Jeho kurzy prošlo již téměř 14500 spokojených účastníků z více než 930 firem napříč všemi obory.



Aktualizujte předvolby souborů cookie