Webináře nahrávky

Pracovní poměr – vznik, změny a skončení

Jak správně postupovat od vzniku pracovního poměru až k jeho skončení? Jaké jsou nejčastější chyby zaměstnavatelů?

Lektor: Mgr. Klára Valentová

Kdykoli dle Vašich časových možností
3 hodiny, 15 minut
Cena s DPH:
1 924 Kč
Cena bez DPH:
1 590 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.


Zaměstnavatel musí dodržovat pravidla stanovená přísnou právní úpravou a splnit řadu povinností, aby nebyla ohrožena platnost jeho právních jednání, nevystavil se riziku pokuty ze strany inspektorátu práce nebo žalobám ze strany zaměstnance. Na některé postupy navíc není jednoduchá odpověď, případně se názory odborné veřejnosti nebo i soudů liší. Získejte návod a naučte se na konkrétních příkladech správně administrovat všechny fáze životního cyklu zaměstnance – od vzniku pracovního poměru, přes různé změny až po jeho skončení. Postupujte podle platné právní úpravy po novele zákoníku práce a aktuálních judikátů.

Program:
Vznik pracovního poměru
Pracovní smlouva
Pracovní poměr na dobu určitou a neurčitou
Zkušební doba
Nejčastější chyby při uzavírání pracovních smluv
Změny pracovního poměru
Dohoda o změně pracovní smlouvy
Převedení na jinou práci
Výkon práce na jiném místě
Rozvázání pracovního poměru
Jednotlivé způsoby a důvody pro ukončení pracovního poměru
Odstupné a jeho výpočet
Konkurenční doložka

Komu je určen:
zástupcům všech odvětví soukromého sektoru i zaměstnavatelům ve veřejné sféře, zejména statutárním orgánům, představitelům vrcholového řízení, vedoucím zaměstnancům, personalistům, interním právníkům a mzdovým účetním.

  
Nahrávám...
Nahrávka
Nahrávku webináře je možné zhlédnout kdykoli, a to i opakovaně, maximálně však na dvou zařízeních (např. z práce a z domova). Kdykoli je také možné sledování nahrávky přerušit. Přístup není vázán na konkrétní datum a není časově limitován.

Ke sledování nahrávky nepotřebujete žádné speciální vybavení, stačí vám kvalitní připojení k internetu a běžné reproduktory nebo sluchátka. Připojíte se prostřednictvím webového prohlížeče (prokliknete se na zaslaný odkaz) nebo v aplikaci Adobe Connect, která je volně ke stažení.

Osvědčení o absolvování kurzu zasíláme na vyžádání.


Mgr. Klára Valentová
Klára Valentová se specializuje zejména na pracovní právo a ochranu osobních údajů. Oboru ochrany osobních údajů se věnuje přes 20 let a poskytuje služby ve všech oblastech této právní disciplíny. Kromě klientské práce také pravidelně publikuje a účastní se odborných seminářů a konferencí. Je jedním ze zakládajících členů české asociace advokátů specializujících se na pracovní právo - Czech Employment Lawyers Association (CzELA), jejímž hlavním cílem je zvyšovat kvalitu pracovního práva a jeho praktické aplikace na území České republiky. Působila také jako člen pracovní skupiny České bankovní asociace pro ochranu osobních údajů.



Aktualizujte předvolby souborů cookie