Semináře prezenční

Marketing v sociálních sítích

Firmy musí jít za svými zákazníky – kam jinam, než na sociální sítě

Lektor: Daniel Dočekal

Cena s DPH:
5 360 Kč
Cena bez DPH:
4 430 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Seminář Marketing v sociálních sítích Vás z pohledu firem i uživatelů provede světem sociálních sítí a médií. Získáte nejen přehled o tom, jaké sociální sítě a média jsou k dispozici v Česku i v zahraničí, ale zejména jak je možné je využít coby užitečných nástrojů marketingu, k vyhledávání nových zákazníků, k podpoře prodeje a komunikace se zákazníky. Konkrétní postupy budou probrány na praktických příkladech, a to jak pozitivních, tak i negativních, kterých je třeba se vyvarovat.

Dozvíte se vše potřebné o Facebooku, Twitteru, Google+, Linkedin, Instagramu, Pinterestu a řadě dalších sociálních sítí a médií. Naučíte se efektivně využívat firemní profily tak, aby Vaše aktivity na sociálních sítích přinesly požadované výsledky.

Razantní nástup Facebooku a dalších sociálních sítí na jedné straně poskytl firmám nástroj pro nové marketingové strategie, ale zároveň přinesl i riziko, které s profilováním na sociálních sítích souvisí. Seminář poskytne kompletní přehled toho, jak sociální sítě a média efektivně a správně využít pro firemní aktivity.

Program:

Komu je určen:
Úvod do problematiky sociálních sítí je přínosný jak pro specialisty, kteří ve firmě se sociálními sítěmi a médii pracují, tak i pro střední a vyšší management, který potřebuje podklady pro rozhodování a plánování. Konkrétní návody pro realizaci marketingových kampaní se hodí zejména pro ty, kteří budou pro firmu aktivity v sociálních sítích sami realizovat; informace týkající se konkrétních marketingových možností jednotlivých sociálních sítí však ocení i střední management.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
Daniel Dočekal

Daniel Dočekal je internetový publicista a konzultant. V minulosti například šéfredaktor iHNed.cz, v rámci svého působení v agentuře Proximity pomáhal se  zapojením do sociálních sítí firmám, jako jsou T-Mobile, Oracle nebo Telefónica O2. Aktivně přispívá pro Lupa.cz, provozuje několik vlastních webů a školí firmy v oblastech sociálních médií, komunikace, marketingu, reklamy či bezpečnosti informačních technologií.




Aktualizujte předvolby souborů cookie