Semináře prezenční

Efektivní řízení logistických toků ve firmě

Využíváte všechny nástroje pro optimalizaci logistických procesů?

Lektor: Ing. Vladimír Hejna

Cena s DPH:
5 143 Kč
Cena bez DPH:
4 250 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Seminář Efektivní řízení logistických toků ve firmě Vás provede jednotlivými fázemi reengineeringu podnikových logistických systémů a seznámí Vás s používanými metodami a postupy, které v praxi vedou k optimalizaci.

Na základě praktických příkladů si osvojíte metody a přístupy, které slouží k hodnocení logistických procesů a operací podniku v nákupu, zásobování, skladech a skladování, v jejich potřebné štíhlé integraci s výrobní a distribuční logistikou.

Problematika je demonstrována na konkrétních příkladech z praxe.

Efektivní řízení logistických toků přináší jednoznačně konkurenční výhodu na trhu, a proto je logistika právem považována za jednu z klíčových oblastí strategie celého podniku. Ověřte si, zda skutečně využíváte všechny dostupné možnosti optimalizace podnikové logistiky.

Program:

Komu je určen:

Seminář Efektivní řízení logistických toků ve firmě je určen pro logistiky výrobních a obchodních firem, střední a vyšší management logistických útvarů, projektové manažery, pracovníky útvarů nákupu, zásobování a skladů.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
Ing. Vladimír Hejna

Ing. Vladimír Hejna je supervizorem pro oblast logistiky. Má 40 let praxe v manažerských funkcích v logistice (výzkum, vývoj, výstavba, projektování, poradenství, realizace). Od roku 1991 je ředitelem a jednatelem společnosti MSB Logistik s.r.o. Praha.




Aktualizujte předvolby souborů cookie