Webináře nahrávky

Interní směrnice ve školách a dalších organizacích

Pravidla pro obsah a tvorbu základních vnitřních předpisů

Lektor: JUDr. Mgr. Eva Janečková

Kdykoli dle Vašich časových možností
45 minut
Cena s DPH:
1 924 Kč
Cena bez DPH:
1 590 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.


Školy, školská zařízení, ale i další organizace vytvářejí celou řadu vnitřních předpisů. Vytvoření některých z nich požadují právní předpisy, jiné právní předpisy zmiňují, ale je zcela na vůli ředitele, zda se rozhodne je vypracovat. Nicméně v případě, že se rozhodnete je vydat, musíte respektovat pravidla stanovená zákony a dalšími právními předpisy pro proces vydání směrnice a pro její obsah. Tato pravidla jsou většinou velmi striktní a není vždy jednoduché je dodržet, zejména pokud jde o obsah. Získejte praktické informace k jejich tvorbě.

Program:
Interní předpis: Charakteristika, Povinné a nepovinné vnitřní předpisy
Školní řád: Obsah, Proces přijímání a změny
Organizační řád: Charakteristika, Obsah, Vliv na odměňování
Vnitřní předpisy (pracovněprávní oblast): Pracovní řád

Komu je určen:
všem vedoucím pracovníkům škol a školských zařízení a dalších organizací, kteří vnitřní směrnice vytváří, upravují, aktualizují a kontrolují jejich dodržování.

  
Nahrávám...
Nahrávka
Nahrávku webináře je možné zhlédnout kdykoli, a to i opakovaně, maximálně však na dvou zařízeních (např. z práce a z domova). Kdykoli je také možné sledování nahrávky přerušit. Přístup není vázán na konkrétní datum a není časově limitován.

Ke sledování nahrávky nepotřebujete žádné speciální vybavení, stačí vám kvalitní připojení k internetu a běžné reproduktory nebo sluchátka. Připojíte se prostřednictvím webového prohlížeče (prokliknete se na zaslaný odkaz) nebo v aplikaci Adobe Connect, která je volně ke stažení.

Osvědčení o absolvování kurzu zasíláme na vyžádání.


JUDr. Mgr. Eva Janečková
JUDr. Eva Janečková se dlouhodobě zabývá problematikou školské legislativy a oblasti školství obecně, a to včetně ochrany osobních údajů ve školách. Je konzultantkou SMS – služby pro oblast školství. Od roku 2005 do roku 2014 pracovala na Úřadu pro ochranu osobních údajů, v současné době pracuje jako pověřenec pro ochranu osobních údajů pro městskou část Prahy 8 a její příspěvkové organizace. Je také konzultantem pro Sdružení místních samospráv. Je autorkou a spoluautorkou řady odborných publikací a článků, odbornou lektorkou od roku 2005.





Aktualizujte předvolby souborů cookie