Webináře nahrávky

Pohledávky a dluhy: daňové řešení

Promlčení pohledávek – Zákonné opravné položky – Odpis pohledávek – Postoupení pohledávek – Pohledávky ze smluvních sankcí – Dodanění polhůtních dluhů

Lektor: Ing. Christian Žmolík

Kdykoli dle Vašich časových možností
65 minut
Cena s DPH:
1 924 Kč
Cena bez DPH:
1 590 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.


Na daňová řešení neuhrazených pohledávek, postupy vedoucí k maximálnímu legálnímu snížení základu daně, a daňové povinnosti spojené s neuhrazenými dluhy podrobně se zaměří nahrávka webináře. Seznámíte se mj. s principy tvorby zákonných opravných položek, podmínkami daňově účinného odpisu pohledávek nebo výhodného postoupení pohledávky jiné osobě.

Program:
Promlčení pohledávek
Zákonné opravné položky: k pohledávkám přihlášeným do insolvenčního řízení, k nedobytným pohledávkám, k bezvýznamným pohledávkám
Odpis pohledávek
Postoupení pohledávek
Pohledávky ze smluvních sankcí
Dluhy

Komu je určen:
ekonomům, zaměstnancům daňových oddělení účetních jednotek, jakož i vedení společností, účetním, auditorům, a všem, kteří ve své profesi řeší problematiku pohledávek a dluhů.

  
Nahrávám...
Nahrávka
Nahrávku webináře je možné zhlédnout kdykoli, a to i opakovaně, maximálně však na dvou zařízeních (např. z práce a z domova). Kdykoli je také možné sledování nahrávky přerušit. Přístup není vázán na konkrétní datum a není časově limitován.

Ke sledování nahrávky nepotřebujete žádné speciální vybavení, stačí vám kvalitní připojení k internetu a běžné reproduktory nebo sluchátka. Připojíte se prostřednictvím webového prohlížeče (prokliknete se na zaslaný odkaz) nebo v aplikaci Adobe Connect, která je volně ke stažení.

Osvědčení o absolvování kurzu zasíláme na vyžádání.


Ing. Christian Žmolík

Ing. Christian Žmolík působil delší dobu jako metodik daně z příjmů právnických osob ve státní správě. Nyní je zaměstnán v soukromé poradenské společnosti ABC.TAXES, s.r.o. Zkušený lektor s bohatou publikační činností. Specializuje se především na problematiku daně z příjmů právnických osob, cestovních náhrad, investičních pobídek a daně silniční.



Aktualizujte předvolby souborů cookie