Semináře prezenční

Služební vozidla v praxi personalisty a správců vozových parků: jak zvládnout celou agendu bez chyb

Legislativa – Školení a zdravotní prohlídky – Povinné přestávky – Monitoring vozidel – Úprava interních dokumentů – Náhrada škody na majetku a zdraví

Lektor: JUDr. Jaroslav Škubal

Cena s DPH:
4 707 Kč
Cena bez DPH:
3 890 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Seminář se zaměří zejm. na používání vozidel ze strany tzv. řidičů-referentů, tedy zaměstnanců, jejichž náplní práce jsou jiné činnosti než řízení (např. manažeři, THP pracovníci, obchodní zástupci apod.). Seminář se bude věnovat jak používání vozidel poskytnutých zaměstnavatelem (včetně aut provozovaných na leasing), tak i používání soukromých vozidel zaměstnanců (vlastněných zaměstnancem či jiným subjektem než zaměstnavatelem). Okrajově budou zmíněny i povinnosti týkající se řidičů z povolání, tedy zaměstnanců, kteří mají jako druh práce sjednáno (také) řízení (řidič), popřípadě těch, kteří ke své práci musejí řídit vozidlo, ačkoliv to nebylo výslovně sjednáno v pracovní smlouvě (např. zásobovač nebo opravář/montér u zákazníků).

Využívají-li Vaši zaměstnanci služební či svá soukromá vozidla k výkonu práce, pak Vám jako personalistům či správcům vozového parku vzniká agenda, která s sebou nese mnoho úskalí (a zdaleka se nejedná jen o oblast BOZP, monitorování pomocí GPS, tvorbu interních dokumentů týkající se používání služebních vozidel, ale i např. o náhradu škody). Seznamte se s nejčastějšími chybami, abyste včas zabránili možným rizikům a sankcím ať již ze strany zaměstnanců, tak kontrolních orgánů.

Program:

Komu je určen:
Seminář je určen pro pracovníky personálních oddělení, vedoucí zaměstnance, správce vozového parku, právníky zabývajícími se pracovním právem.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum v objektu restaurace Na Sádce, Praha 4
Konferenčním centru v objektu restaurace Na Sádce
Moderní školicí prostory se nacházejí v Praze 4, v blízkosti metra Chodov a obchodního centra Chodov, zároveň však v klidné zóně s bezproblémovým parkováním a dobrou dopravní dostupností pro pražské i mimopražské účastníky. Poskytují příjemné prostředí s přírodním osvětlením a kvalitní technické vybavení (vysokorychlostní připojení k síti WiFi ve všech konferenčních sálech, audiovizuální techniku i bezbariérový přístup). Vysokou úroveň cateringových služeb zajišťuje pro účastníky semináře restaurace Na Sádce.

Na podzim 2020 realizujeme semináře z epidemiologických důvodů za maximálních bezpečnostních opatření. Samozřejmostí jsou dezinfikované a větrané prostory. Semináře organizujeme pro menší skupiny účastníků ve velkém sále tak, abychom zajistili dostatečný odstup účastníků. Naši organizátoři nosí roušky a doporučujeme je i účastníkům semináře.

Adresa: Starochodovská 1360/78, Praha 4

Dopravní spojení:Doprava metrem: stanice metra C Chodov, 8 minut pěšky ze stanice metra Chodov
Doprava autobusem: 100 m od zastávky autobusu Chodovská tvrz č. 125, 136, 203, 213, 326, 505
Doprava autem: sjezd z D1; EXIT 1

Parkování: zajištěno pro účastníky semináře na parkovišti restaurace zdarma.

Ubytování: není zajištěno. Ve vzdálenosti 650 m se nachází hotel Best Western a 100 m Restaurace a ubytování Na Rychtě.

   


 
JUDr. Jaroslav Škubal

JUDr. Jaroslav Škubal advokát České advokátní komory, od roku 2006 působí jako usazený euroadvokát také na Slovensku. Spolupracuje s advokátní kanceláří PRK Partners, kde v současné době vede pracovněprávní oddělení v Praze a Bratislavě. V rámci advokátní praxe se věnuje mimo jiné přípravě smluvní dokumentace pro zaměstnance včetně top manažerů, řešení postupu při propouštění zaměstnanců a restrukturalizacích, nakládání s osobními údaji zaměstnanců nebo vysílání zaměstnanců.


Aktualizujte předvolby souborů cookie