Semináře prezenční

Emoce v manažerské praxi

Jednodenní kurz pro majitele firem, manažery a vedoucí týmů

Lektor: Mgr. Marek Velas

Cena s DPH:
5 953 Kč
Cena bez DPH:
4 920 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Emoce jsou zdrojem energie, pomáhají v rozhodování, jsou nakažlivé a můžeme jimi ovlivňovat druhé, ať v pozitivním, nebo negativním směru. Umění pracovat s emocemi je nedocenitelná schopnost úspěšného manažera a hraje zásadní roli při výběru vhodného stylu vedení v konkrétních podmínkách a čase. Na kurzu se naučíte lépe pracovat s vlastními emocemi, ale i vnímat a chápat druhé a získávat je pro své myšlenky. Zlepšíte své komunikační dovednosti a zbavíte se nežádoucích a iracionálních reakcí na emoce ve vašem okolí. Otestujete si techniky úspěšného vedení týmu a získáte konkrétní zpětnou vazbu. Trénink je určen pro malou skupinu účastníků, je prakticky orientovaný a využívá interaktivní metodiky výuky.

Cílem tréninku je zvládat vlastní emoce a stres, ale také umět pracovat s emocemi kolegů a podřízených. Naučte se předcházet impulzivním reakcím v situacích, kterých následně litujete. Mějte emoce pod kontrolou a využijte je k motivaci zaměstnanců a zvýšení efektivity týmu.

Program:

Komu je určen:
Jednodenní kurz je určen pro majitele firem, manažery a vedoucí týmů.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum v objektu restaurace Na Sádce, Praha 4
Konferenčním centru v objektu restaurace Na Sádce
Moderní školicí prostory se nacházejí v Praze 4, v blízkosti metra Chodov a obchodního centra Chodov, zároveň však v klidné zóně s bezproblémovým parkováním a dobrou dopravní dostupností pro pražské i mimopražské účastníky. Poskytují příjemné prostředí s přírodním osvětlením a kvalitní technické vybavení (vysokorychlostní připojení k síti WiFi ve všech konferenčních sálech, audiovizuální techniku i bezbariérový přístup). Vysokou úroveň cateringových služeb zajišťuje pro účastníky semináře restaurace Na Sádce.

Na podzim 2020 realizujeme semináře z epidemiologických důvodů za maximálních bezpečnostních opatření. Samozřejmostí jsou dezinfikované a větrané prostory. Semináře organizujeme pro menší skupiny účastníků ve velkém sále tak, abychom zajistili dostatečný odstup účastníků. Naši organizátoři nosí roušky a doporučujeme je i účastníkům semináře.

Adresa: Starochodovská 1360/78, Praha 4

Dopravní spojení:Doprava metrem: stanice metra C Chodov, 8 minut pěšky ze stanice metra Chodov
Doprava autobusem: 100 m od zastávky autobusu Chodovská tvrz č. 125, 136, 203, 213, 326, 505
Doprava autem: sjezd z D1; EXIT 1

Parkování: zajištěno pro účastníky semináře na parkovišti restaurace zdarma.

Ubytování: není zajištěno. Ve vzdálenosti 650 m se nachází hotel Best Western a 100 m Restaurace a ubytování Na Rychtě.

   


 
Mgr. Marek Velas

Mgr. Marek Velas je koučem v oblasti řízení lidských zdrojů a obchodu. Vystudoval Andragogiku – rozvoj a řízení lidských zdrojů na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Působil jako vedoucí oddělení celoživotního kariérového poradenství v NÚOV. Má mnohaletou manažerskou praxi v personalistice a v oblasti kariérového poradenství, a to jak ve veřejném, tak i v soukromém sektoru. Ve svém portfoliu má vedení školení pro různé společnosti, například pro Humanitas profes o.p.s., Seznam a.s., Redbull, Městské centrum sociální prevence, Cinestar, Actelion. Jako lektor se zaměřuje na kurzy z oblasti řízení, obchodu a personalistiky, ve kterých klientům nabízí nejen svou odbornost ze vzdělávání dospělých, ale zejména zkušenosti z praxe. Věnuje se také publikační činnosti. V současnosti pracuje na projektu www.edufactory.cz a www.HRvzory.cz.




Aktualizujte předvolby souborů cookie