Semináře prezenční

Reforma financování regionálního školství 2019/2020 - červen

Finanční zdroje mateřské, základní a střední školy a PHmax

Lektor: Ing. Petra Schwarzová

Cena s DPH:
4 707 Kč
Cena bez DPH:
3 890 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

S příchodem školního roku 2019/2020 bude spuštěna zásadní reforma financování s dopady na rozpočty regionálních škol. Pro ředitele jako manažery je důležité vědět, jaké finance budou mít k dispozici na platy pedagogů včetně nadtarifních složek a také kolik pedagogických i nepedagogických pracovníků si budou moci dovolit, aby je ufinancovali. Dále co znamená tolik skloňovaný PHmax a jak ovlivní celkovou organizaci školy, a hlavně jak s ním správně naložit. Vše důležité o reformě se dozvíte na semináři. Zároveň doporučíme, jak postupovat krok za krokem pro správné nejen ekonomické nastavení školního roku Vaší školy.

Nový systém financování škol od roku 2020 zcela změní organizaci vzdělávacího procesu a tvorbu rozpočtu školy již od školního roku 2019/2020. Je třeba znát nejen nová pravidla rozpočtování, ale i možnosti, jak reálně využít nové metodiky pro získání dostatku finančních prostředků pro zkvalitnění výuky.

Program:

Komu je určen:
Seminář je určen zástupcům zřizovatele, ředitelům škol a ekonomickým pracovníkům mateřských, základních a středních škol a školních družin ve veřejném sektoru.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum v objektu restaurace Na Sádce, Praha 4
Konferenčním centru v objektu restaurace Na Sádce
Moderní školicí prostory se nacházejí v Praze 4, v blízkosti metra Chodov a obchodního centra Chodov, zároveň však v klidné zóně s bezproblémovým parkováním a dobrou dopravní dostupností pro pražské i mimopražské účastníky. Poskytují příjemné prostředí s přírodním osvětlením a kvalitní technické vybavení (vysokorychlostní připojení k síti WiFi ve všech konferenčních sálech, audiovizuální techniku i bezbariérový přístup). Vysokou úroveň cateringových služeb zajišťuje pro účastníky semináře restaurace Na Sádce.

Na podzim 2020 realizujeme semináře z epidemiologických důvodů za maximálních bezpečnostních opatření. Samozřejmostí jsou dezinfikované a větrané prostory. Semináře organizujeme pro menší skupiny účastníků ve velkém sále tak, abychom zajistili dostatečný odstup účastníků. Naši organizátoři nosí roušky a doporučujeme je i účastníkům semináře.

Adresa: Starochodovská 1360/78, Praha 4

Dopravní spojení:Doprava metrem: stanice metra C Chodov, 8 minut pěšky ze stanice metra Chodov
Doprava autobusem: 100 m od zastávky autobusu Chodovská tvrz č. 125, 136, 203, 213, 326, 505
Doprava autem: sjezd z D1; EXIT 1

Parkování: zajištěno pro účastníky semináře na parkovišti restaurace zdarma.

Ubytování: není zajištěno. Ve vzdálenosti 650 m se nachází hotel Best Western a 100 m Restaurace a ubytování Na Rychtě.

   


 
Ing. Petra Schwarzová
Ing. Petra Schwarzová působí ve školství více než 25 let, z toho přes 15 let ve vedoucích funkcích (od roku 2013 jako ředitelka gymnázia). Zároveň se dlouhodobě zabývá lektorskou činností zaměřenou na financování škol, projektovou činnost v rámci programů EU a management ve školství. Lektorsky spolupracuje s Ústavem práva a právní vědy, o.p.s., kde garantuje modul Financování školy profesního vzdělávání  MBA. Je autorkou řady odborných článků zaměřených na financování a ekonomiku ve školství.


Aktualizujte předvolby souborů cookie