Semináře prezenční

Seminář Nájem bytu a domu, prostor sloužících k podnikání, pacht - Praha

Jak postupovat a čeho se vyvarovat při sjednávání nájmu, po dobu jeho trvání a ukončení

Lektor: Mgr. Lenka Veselá

Cena s DPH:
4 417 Kč
Cena bez DPH:
3 650 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Seminář Vás seznámí s aktuálním zněním právních předpisů upravujících nájemní právo, tedy nejenom s občanským zákoníkem, ale také se zákonem č. 67/2013 Sb., upravujícím poskytování plnění (služeb) spojených s užíváním bytů a nebytových prostor v domě s byty, s nařízením vlády č. 308/2015 definujícím pojmy běžná údržba a drobná oprava bytu a s dalšími předpisy upravujícími bytové právo. Obsahem semináře budou i praktické rady a doporučení z praxe a upozornění na nejčastější chyby a problémy, které se v daném tématu vyskytují, judikatura a konkrétní příklady z praxe.

Užívání nemovitostí a jejich částí pro podnikání či bydlení je rozšířeným typem smluvních vztahů. Praktická aplikace současných právních předpisů přináší řadu výkladových problémů, které nepřispívají právní jistotě stran. Dobrá znalost nové právní úpravy je nezbytnou ochranou proti jejím, často nečekaným, dopadům. Zorientujte se v problematice nájemního práva (zejm. v úpravě nájmu bytu a domu, nájmu prostoru sloužícího podnikání a pachtu). Budete upozorněni na některé problémy, získáte jejich praktické řešení a obdržíte informace k aktuální judikatuře.

Program:

Komu je určen:
Seminář Nájem bytu a domu, prostor sloužících k podnikání, pacht půdy je určen vlastníkům nemovitostí, pronajímatelům, propachtovatelům, správcům bytového fondu, BD a SVJ, nájemcům, pachtýřům, zástupcům úřadů měst a obcí spravujících bytové fondy.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
Mgr. Lenka Veselá
Mgr. Lenka Veselá, samostatná advokátka, která se specializuje na bytové právo. Od roku 2009 působí též jako místopředsedkyně legislativní komise SON ČR. Je absolventkou Právnické fakulty MU v Brně (2004).


Aktualizujte předvolby souborů cookie