Semináře prezenční

Uplatňování DPH v roce 2017 v návaznosti na aktuální změny legislativy

Novely DPH od 2017 – Dodání vybraných nemovitých věcí – Režim přenesení daňové povinnosti – Oprava základu daně a výše daně – Přeshraniční dodání/pořízení zboží a služeb – Postup k odstranění pochybností – Příklady z praxe (časté chyby)

Lektor: Ing. Roman Landgráf

Cena s DPH:
4 780 Kč
Cena bez DPH:
3 950 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Na semináři získáte nejen ucelený, na praxi a na pochopení základních principů zaměřený vhled do problematiky DPH, ale též přehled změn v uplatňování DPH v roce 2017, a to i ve vazbě na nový zákon o elektronické evidenci tržeb. Důraz bude kladen na problémy a otázky, které praxe nejčastěji přináší, a které jsou často předmětem (zbytečných) sporů se správcem daně. Obdržíte tak i konkrétní doporučení týkající se konzumace práv a plnění povinností vyplývající ze zákona o DPH a úspěšné komunikace s finančním úřadem. Detailněji se zaměříme například na režim přenesení daňové povinnosti na příjemce, dodání vybraných nemovitých věcí, opravu základu daně a výše daně, uplatňování DPH u přeshraničních plnění (v rámci EU i mimo ni), vystavování a uplatňování daňových dokladů, podmínky a praktické uplatnění a prosazení nároku na odpočet DPH z přijatých plnění.

Rozsáhlá novela zákona o DPH se s účinností od 1. 4. 2017 dotkne všech plátců DPH (zavedením statusu nespolehlivé osoby i neplátců DPH). Uplatňování DPH v roce 2017 významně ovlivní i další novelizace přijaté na začátku roku 2017 a během roku 2016. Prohlubte své znalosti v oblasti DPH, získejte přehled změn, odpovědi na dotazy a řešení problémů a sporných postupů, které v praxi činí obtíže a jsou finanční správou sankcionovány.

Program:

Komu je určen:
Seminář Uplatňování DPH v roce 2017 je určen pracovníkům ekonomických úseků, a to i obchodních oddělení, plátcům a osobám, které se podílejí na sestavení daňových přiznání k DPH.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
Ing. Roman Landgráf
Ing. Roman Landgráf  se již více jak 20 let zabývá daňovým poradenstvím jako samostatný daňový poradce,  přičemž se významně specializuje na zastupování  podnikatelských subjektů před správcem daně  při daňových kontrolách, postupech k odstranění pochybností  a dalších postupech a řízení (včetně odvolacích a soudních). Této oblasti se významně věnuje také publikačně a lektorsky. V současné době je také externím doktorandem na Právnické fakultě UK Praha v oboru daňového práva, kde se věnuje zejména ústavněprávnímu pojetí daňového práva.





Aktualizujte předvolby souborů cookie