Semináře prezenční

Úspěšný obchodní prodejce: jak zvýšit výsledky při aktivním prodeji – jednodenní kurz

Nácvik úspěšných prodejních postupů a dovedností

Lektor: Mgr. Marek Velas

Cena s DPH:
6 558 Kč
Cena bez DPH:
5 420 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Interaktivní trénink je zaměřen na představení úspěšných prodejních postupů a jejich využití v podmínkách současného trhu. Jeho absolvování pomůže účastníkům prodávat a poskytovat kvalitní služby s větší jistotou v běžných i ve složitějších prodejních situacích. Naučí je předcházet negativním reakcím zákazníků a naopak vyvolat jejich zájem a spolupráci. Školení zároveň poskytne zpětnou vazbu, upozorní na chyby v prodejní komunikaci, demonstruje vhodné techniky prodeje a tak přispěje ke zlepšení prodejních výsledků.
Zaměří se na úspěšné prodejní postupy, na faktory, které lze znalostmi a dovednostmi ovlivnit, a na nezbytné změny, které vedou k úspěchu při prodeji. V centru pozornosti je zákazník a to, co ho vede k rozhodnutí o nákupu. Součástí tréninku jsou i komunikační techniky, typologie zákazníků, složitější prodejní situace a řešení námitek. Kurz je prakticky orientovaný a využívá interaktivní metodiky výuky. Je organizován pro malou skupinu účastníků tak, aby se lektor mohl všem věnovat individuálně

Přestože obchodníci (firemní prodejci) patří mezi nejdůležitější zaměstnance v každé firmě, vystudovaného obchodníka na trhu nenajdete, obchodníkem se stává až s nabytou praxí. Proto je možnost trénovat obchodování na kurzu, kde neztrácíte přízeň klienta, ale v modelových situacích si ověříte správnost vlastních postupů a vyzkoušíte nové metody a strategie prodeje, tak cenná. S počtem dovedností, které ovládáte, roste i Vaše úspěšnost prodeje.

Program:

Komu je určen:
Jednodenní kurz Úspěšný obchodní prodejce je určen obchodním zástupcům, prodejcům, pracovníkům zákaznických center a dalším zaměstnancům, kteří se setkávají se zákazníky, představují výrobky či služby a podílejí se na vytváření image společnosti.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
Mgr. Marek Velas

Mgr. Marek Velas je koučem v oblasti řízení lidských zdrojů a obchodu. Vystudoval Andragogiku – rozvoj a řízení lidských zdrojů na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Působil jako vedoucí oddělení celoživotního kariérového poradenství v NÚOV. Má mnohaletou manažerskou praxi v personalistice a v oblasti kariérového poradenství, a to jak ve veřejném, tak i v soukromém sektoru. Ve svém portfoliu má vedení školení pro různé společnosti, například pro Humanitas profes o.p.s., Seznam a.s., Redbull, Městské centrum sociální prevence, Cinestar, Actelion. Jako lektor se zaměřuje na kurzy z oblasti řízení, obchodu a personalistiky, ve kterých klientům nabízí nejen svou odbornost ze vzdělávání dospělých, ale zejména zkušenosti z praxe. Věnuje se také publikační činnosti. V současnosti pracuje na projektu www.edufactory.cz a www.HRvzory.cz.




Aktualizujte předvolby souborů cookie