Semináře prezenční

Veřejné zakázky 2014 a 2015 v praxi zadavatelů i dodavatelů

Přehled aktuálních změn, výkladové nejasnosti, problémové okruhy, konkrétní postupy od zahájení řízení až po podpis smlouvy

Lektor: Mgr. Jan Turek, advokát, AK Weinhold Legal

Cena s DPH:
5 360 Kč
Cena bez DPH:
4 430 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Seminář Veřejné zakázky 2014 a 2015 přinese přehled všech podstatných změn v zadávacích řízeních a zaměří se na výkladové nejasnosti, které v praxi činí obtíže. Zjistíte, jaká jsou nejčastější pochybení a jak postupovat v konkrétních sporných případech. Připravíte se na změny, které jsou účinné od 1. ledna 2015, a seznámíte se s novinkami, které přinesla nová evropská právní úprava. Seminář je vhodný jak pro zadavatele, tak pro dodavatele. Aktivní zapojení posluchačů do diskusí je vítáno.

Další novela zákona o veřejných zakázkách zasáhne do zadávacích řízení od 1. 1. 2015 a významně koriguje některé postupy zavedené velkou novelou z roku 2012. Přitom dílčí legislativní změny bylo nutné implementovat do praxe i začátkem letošního roku. Rozsáhlé změny právní úpravy započaté velkou novelou vyvolaly v praxi řadu problémů a nesprávných interpretací. A to v situaci, kdy je na evropské úrovni nově přijata sada zadávacích směrnic, jejichž implementace by v České republice měla být řešena zcela novým zákonem o veřejných zakázkách. Ověřte si, zda postupujete v souladu se zákonem, informujte se o nejčastějších chybách v zadávacích řízeních, o výkladových nejasnostech a možnostech jejich řešení, seznamte se s novinkami a připravte se na další legislativní změny.

Program:

Komu je určen:

Seminář Veřejné zakázky 2014 a 2015 je určen všem, kteří se zabývají oblastí veřejného zadávání (předpokládá se alespoň základní znalost/zkušenost s veřejnými zakázkami). Na straně zadavatelů je určen zejména osobám, které jsou odpovědné za zadávání veřejných zakázek: starostům, pracovníkům investičních odborů apod. Na straně dodavatelů je pak určen především statutárním orgánům, obchodním ředitelům, manažerům veřejných zakázek apod.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
Mgr. Jan Turek, advokát, AK Weinhold Legal
Mgr. Jan Turek, advokát, AK Weinhold Legal, v.o.s. se kromě jiných oblastí soustavně věnuje právu veřejného zadávání, a to jak na straně zadavatelů, tak dodavatelů. Zastupoval nebo zastupuje řadu významných zadavatelů (včetně některých ministerstev) i tuzemských a zahraničních dodavatelů, a to jak v zadávacích řízeních, tak v koncesních řízeních.


Aktualizujte předvolby souborů cookie