Semináře prezenční

Identifikace a prevence rizik – strategický risk management firmy

Jak rizika najít a dostat pod kontrolu

Lektor: Ing. Jiří Kruliš, PhDr.

Cena s DPH:
5 990 Kč
Cena bez DPH:
4 950 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Seminář Identifikace a prevence rizik Vám poskytne návod, jak zavést ucelený systém managementu rizik, abyste předešli zbytečným škodám, úkoly byly plněny kvalitně a včas, podřízení neztratili motivaci, nevznikaly konflikty, nenarušila se koordinace činností a nedocházelo k drahým prostojům. Zabráníte včas ztrátám, a podnik tak nepřijde o majetek, významné pracovníky, zákazníky a klíčové informace.

V rámci semináře budou probrány praktické zásady a postupy, jak analyzovat současná i budoucí rizika, jak zjišťovat nedostatky a slabá místa podnikového managementu rizik a managementu vůbec, a zejména jak identifikovat a následně odstranit jejich příčiny. Seminář vám pomůže nastavit či zlepšit systém managementu rizik ve Vaší společnosti.

Identifikace, prevence a zvládání rizik patří ve strategickém řízení firmy ke klíčovým prioritám. Od manažerů se očekává, že dokážou řídit rizika tak, aby včas identifikovali hrozby a zabránili škodám, které by v jejich důsledku mohly vzniknout a firmu poškodit. Seznamte se s praktickými postupy, které Vám pomohou včas rizika odhalit a předcházet jim v rámci podnikového managementu, controllingu, při zavádění inovativních změn a řízení lidských zdrojů.

Program:

Komu je určen:

Seminář Identifikace a prevence rizik je primárně určen pro manažery podniků jakékoliv velikosti a v kterémkoliv oboru, na všech pozicích a úrovních podnikové hierarchie, pracovníkům, kteří se v podnicích zabývají zvládáním podnikových rizik (procesních, personálních, projektových, bezpečnostních, informačních, zdravotních atd.)

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
Ing. Jiří Kruliš, PhDr.
Ing. Jiří Kruliš, PhDr. se věnuje problematice podnikových rizik a spolehlivosti lidského činitele, a to jak v rámci výzkumu, tak od roku 1994 ve vlastní firmě PREP PRAHA, poskytující manažerské poradenství v oblasti managementu rizik a řízení lidských zdrojů. Je autorem a spoluautorem řady knih, vysokoškolských učebnic a odborných článků. V roce 2011 vydal příručku pro manažery Jak vítězit nad riziky.

 



Aktualizujte předvolby souborů cookie